توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری،کنترل و کاهش اضافه وزن
تقسیم وعده های غذایی در مقدارهای کمتر و دفعات بیشتر
عدم حذف وعده های غذایی و تأکید بر مصرف صبحانه
مصرف روزانه حداقل دو میان وعده غذایی مناسب
کاهش مصرف غذاهای غیرخانگی و محدود کردن مصرف فست فودها
مصرف بیشتر سبزی و سالاد در وعده غذایی
محدود کردن مصرف غذاهای چرب، سرخ شده و تنقلات پرکالری و پرچرب
نوشیدن آب یا دوغ کم نمک و بدون گاز و یا آب میوه طبیعی و بدون قند به جای نوشابه
مصرف شیر و لبنیات کم چرب
مصرف میوه یا آبمیوه تازه و طبیعی به جای آبمیوه آماده و تجاری
مصرف روزانه سبزی ها و میوه ها
مصرف غذاهای فیبر دار مانند نان سبوسدار(نان سنگک)
مصرف آجیل و مغزها به جای تنقلات بی ارزش (مثل پفک، چیپس)
اجتناب از سرو غذا در هنگام ناراحتی یا عصبانیت
خودداری از مصرف غذا یا تنقلات هنگام تماشای تلویزیون
جویدن کامل غذا
رعایت حداقل 2 ساعت فاصله بین خوردن شام و خوابیدن
خودداری از خوردن غذا نیم ساعت تا یک ساعت قبل و بعد از فعالیت بدنی و ورزش